Εφαρμογή Διαχείρισης και Ελέγχου CLEAN


Η διαχείριση κάδων μικροαπορριμμάτων και ανακύκλωσης, καθώς επίσης και η αποκομιδή των σκουπιδιών που περιέχουν μπορεί να είναι μια δύσκολη, κοστοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία. Χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία και τις σωστές πληροφορίες, οι περισσότεροι βασίζονται πάνω στην εμπειρία των εργαζομένων τους και στην διαίσθηση για να εξασφαλίσουν πως οι κάδοι αδειάζουν αρκετά συχνά. Όλα αυτά αλλάζουν με την εφαρμογή διαχείρισης και ελέγχου CLEAN TM

Δεδομένα σε πραγματικό χρόνο

Συνεχής και ενήμερη πληροφόρηση για την κατάσταση των κάδων που θα πρέπει να αδειάσουν και, εξίσου σημαντικό, εκείνων που δεν χρειάζεται να αδειάσουν.

Ιστορικά στοιχεία

Παρακολουθείστε την πρόοδο σας καθώς ξεκινάτε να μειώνετε τη συχνότητα των διαδρομών αποκομιδής και απελευθερώνετε πόρους, οικονομικούς και ανθρώπινους, για άλλες εργασίες.

Χαρτογράφηση

Δεδομένα για κάθε τοποθεσία που βοηθούν στο σχεδιασμό δρομολογίων ανάλογα με την ανάγκη αποκομιδής, στην ανεύρεση των ιδανικών δρομολογίων, στην παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας των συνεργείων και άλλα.

Δεδομένα βασισμένα στον όγκο των απορριμμάτων προς αποκομιδή, που σας προσφέρουν εμπεριστατωμένα στοιχεία για να αναφέρετε στο Δημοτικό ή στο Διοικητικό Συμβούλιο ή στους μετόχους σας.

Πρόσβαση από οπουδήποτε, οποτεδήποτε

Όσοι χρειάζονται να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα μπορούν να το κάνουν όποτε το θέλουν, όποτε το θέλουν, μέσω υπολογιστή, το smartphone, την ταμπλέτα, ακόμα και μέσω email. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κατάλληλη συσκευή, πρόσβαση στο διαδίκτυο και κωδικούς πρόσβασης.

LOGIN

Πατήστε το κουμπί για να μεταβείτε στην εφαρμογή CLEANTM

Δεν έχετε κωδικό; Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εφαρμογή είναι για αποκλειστική χρήση των διαχειριστών των κάδων BigBelly, κατόχων αδειών χρήσης λογισμικού και συνοδεύει την προμήθεια κάδων και κιοσκιών BigBelly Solar.

CLEAN: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

 Android

 iPhone / iPad

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή CLEANΤΜ για το Smartphone και την ταμπλέτα σας.

Η εφαρμογή είναι στα Αγγλικά και απαιτείται άδεια χρήσης λογισμικού για πρόσβαση σε αυτή. 

Μοναδικά Χαρακτηριστικά

ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Τα απορρίμματα συμπιέζονται μέχρι 8 φορές. Συνολική χωρητικότητα 600 με 800 λίτρα!

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

Έλεγχος των κάδων από παντού και ανά πάσα στιγμή.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Απειροελάχιστο αποτύπωμα CO2. Λειτουργεί με 100% ηλιακή ενέργεια & καταναλλώνει ελάχιστα.