ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

Η επανάσταση στη διαχείριση και αποκομιδή μικρο-απορριμμάτων είναι εδώ. Γλυτώστε κατά μέσο όρο 86% στα κόστη αποκομιδής και εξοικονομήστε χρήματα.

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Δημιουργείστε τον κορμό ενός προγράμματος ανακύκλωσης αλουμινίου, χαρτιού και γυαλιού ή συμπληρώστε το υπάρχον με τα κιόσκια ανακύκλωσης BigBelly Solar 

ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ

Μπορείτε τώρα να διακοσμήσετε τους κάδους και τα κιόσκια BigBelly Solar με τα στοιχεία της εταιρείας, του οργανισμού, του Δήμου, της Περιφέρειας και του φορέα σας, χρησιμοποιώντας μηνύματα για υπηρεσίες, ανακύκλωση ή ενημέρωση που θέλετε να προσφέρετε στην περιοχή σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συμμετέχετε στο Ανταποδοτικό Πρόγραμμα της εταιρίας μας και να κερδίσετε σεβαστό τμήμα από το κόστος. Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνουμε και τη συντήρηση και την καλή λειτουργία των κάδων σας. Το μόνο που σας απασχολεί είναι η αποκομιδή και η ανακύκλωση.

Μπορείτε να βάλετε πάνελ επικοινωνίας διαστάσεων 76,20 x 45,72 εκατοστά και να προωθήσετε το μήνυμα σας. Το πλαίσιο με τα βαμμένα κουφώματα από αλουμίνιο που διαθέτουν οι κάδοι και τα κιόσκια, καθώς επίσης και οι ειδικές βίδες, προστατεύουν τα πόστερ και τα μηνύματα σας από τα στοιχεία της φύσης και το βανδαλισμό. Τα πάνελ αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα για να επιτρέπουν την εύκολη αλλαγή των μηνυμάτων.

Τα περιτυλίγματα επιτρέπουν μια πιο μόνιμη λύση για την προβολή των μηνυμάτων σας. Όλοι οι κάδοι της BigBelly Solar μπορούν να τυλιχθούν με μηνύματα που αφορούν τον οργανισμό σας και στις τέσσερεις πλευρές τους. Το υλικό περιτυλίγματος είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό, κάτι που προσφέρει έναν εντυπωσιακό διαφημιστικό χώρο, ορατό από γωνία 360ο.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις επικοινωνιακές δυνατότητες των κάδων BigBelly Solar.  

 

Δείτε όλες τις κατηγορίες διακόσμησης παρακάτω, επιλέγοντας εκείνη που θέλετε:

Μεταμορφώστε τους κάδους σε μια αξιοπρόσεκτη πλατφόρμα επικοινωνίας με πολύχρωμα περιτυλίγματα laminate, ακριβώς όπως ένα αυτοκίνητο ή λεωφορείο. Σχεδιάστε το εσείς ή αναθέστε σε εμάς την προετοιμασία του μηνύματος σας. Προτείνουμε επίσης την τοποθέτηση anti-graffiti, για να προστατέψετε το μήνυμα σας και την εμφάνιση των κάδων από βανδαλισμούς.

Τοποθετήστε το λογότυπο σας πάνω στους κάδους, με μεταξοτυπία. Με την αποστολή του προς εμάς και κατά την παραγγελία  αυτό θα εκτυπωθεί πάνω στους κάδους κατά τη διαδικασία παραγωγής τους. Ένας κομψός, απλός και εύκολος τρόπος που απεικονίζει ακόμα και τα πιο πολύπλοκα σχέδια.

 

Αν επιθυμείτε να αλλάζετε τακτικά το μήνυμα σας, η καλύτερη λύση είναι να τοποθετείτε πάνελ στο πλάι των κάδων και των κιοσκιών. Μια εύκολη και γρήγορη λύση που μετατρέπει τους κάδους σε ιδανικό μέσο ενημέρωσης του κοινού και επικοινωνίας με αυτό. Οι διαστάσεις των πλαϊνών πάνελ είναι 76 x 46 εκατοστά. Ειδικά αλουμινένια πλαίσια με βαφή πούδρας εξασφαλίζουν την εύκολη αλλαγή των πάνελ και τη σταθερότητα τους.

Επενδύστε τους κάδους με ειδικό φιλμ και αλλάξτε τους το χρώμα. Το ειδικό χρώμα τοποθετείται στα πλαϊνά, στον κάλαθο και στο χερούλι ανοίγματος.

 

Τα αυτοκόλλητα στην μπροστινή και πίσω όψη είνα ένας απλός, εύκολος και γρήγορος τρόπος για να επικοινωνείτε με το κοινό, τους δημότες, τους φοιτητές και την κοινότητα σας, είτε για ενέργειες branding, είτε για να προωθήσετε προγράμματα ανακύκλωσης.

 

Δείτε επίσης: BBS: ΗΛΙΑΚΟΣ ΚΑΔΟΣ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΗΚΙΟΣΚΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

CLEAN: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

 Android

 iPhone / iPad

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή CLEANΤΜ για το Smartphone και την ταμπλέτα σας.

Η εφαρμογή είναι στα Αγγλικά και απαιτείται άδεια χρήσης λογισμικού για πρόσβαση σε αυτή. 

Μοναδικά Χαρακτηριστικά

ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Τα απορρίμματα συμπιέζονται μέχρι 8 φορές. Συνολική χωρητικότητα 600 με 800 λίτρα!

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

Έλεγχος των κάδων από παντού και ανά πάσα στιγμή.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Απειροελάχιστο αποτύπωμα CO2. Λειτουργεί με 100% ηλιακή ενέργεια & καταναλλώνει ελάχιστα.