ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

Η επανάσταση στη διαχείριση και αποκομιδή μικρο-απορριμμάτων είναι εδώ. Γλυτώστε κατά μέσο όρο 86% στα κόστη αποκομιδής και εξοικονομήστε χρήματα.

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Δημιουργείστε τον κορμό ενός προγράμματος ανακύκλωσης αλουμινίου, χαρτιού και γυαλιού ή συμπληρώστε το υπάρχον με τα κιόσκια ανακύκλωσης BigBelly Solar 

ΚΙΟΣΚΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

 Κιόσκια ανακύκλωσης

Κάδοι ανακύκλωσης σε διάταξη κιοσκιού, μαζί με κάδους απορριμμάτων BBS BigBelly, αποτελούν μια καλύτερη προσέγγιση για την συλλογή πολύτιμων ανακυκλώσιμων υλικών και μια έξυπνη κίνηση για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου.

Τα κιόσκια αυτά έχουν ως στόχο την διοχέτευση ανακυκλώσιμων υλικών μακριά από τη χωματερή, κάτι που σημαίνει χαμηλότερα κόστη αποκομιδής, λιγότερα υλικά στη χωματερή, αλλά και τη δημιουργία εσόδων από τη ανακύκλωση των υλικών.

Ενθαρρύνετε την ανακύκλωση

Η τοποθέτηση πλάι-πλάι ενθαρρύνει τους υψηλότερους ρυθμούς ανακύκλωσης, κάτι που βοηθάει οικονομικά κάθε δήμο και οργανισμό, σχολείο ή πάρκο, μειώνει τον αντίκτυπο στο περιβάλλον και εμπνέει το κοινό, τους φοιτητές και τους τουρίστες να ακολουθήσουν την πρωτοβουλία του δήμου, του ακαδημαϊκού ιδρύματος ή ενός τουριστικού αξιοθέατου.

Προστατέψτε τα ανακυκλώσιμα υλικά στους κάδους σας

Η κλειστή φύση των κάδων αυτών αποτρέπει την αρπαγή των ανακυκλώσιμων υλικών από άτομα και τοποθετεί τα ανακυκλώσιμα υλικά στην κατοχή του διαχειριστή τους. Τα κιόσκια λειτουργούν σαν μικρά θησαυροφυλάκια ανακυκλώσιμων υλικών. Η γερή τους κατασκευή, η κλειδαριά που έχουν και το σύστημα τηλε-ειδοποίησης της εφαρμογής CLEAN σημαίνουν πως η διάρρηξη δεν είναι εύκολη και σε περίπτωση που γίνει, ο διαχειριστής έχει τη δυνατότητα να ειδοποιηθεί άμεσα.

Ξεκινήστε τώρα ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης σε επίπεδο δρόμου!

Ιδανικό για τη συμπλήρωση ενός προγράμματος ανακύκλωσης ή τη δημιουργία καινούργιου με την υιοθέτηση σημείων συλλογής σε επίπεδο δρόμου, στα πλέον σημαντικότερα εμπορικά σημεία και σημεία μεγάλης διέλευσης περαστικών.

 

 

Πραγματικά οικονομικά οφέλη

  • Λειτουργουν 100% με ηλιακή ενέργεια για να τροφοδοτήσουν τις λειτουργείες τους (συμπίεση μικροαπορριμμάτων, αισθητήρες πλήρωσης και κατάστασης λειτουργίας, ασύρματη διασύνδεση).
  • Δημιουργία κινήτρων για τη συμμετοχή του κοινού στα προγράμματα ανακύκλωσης του δήμου ή του οργανισμού.
  • Το επίπεδο πληρότητας των κάδων ανακύκλωσης μπορεί να παρακολουθείται από το λογισμικό CLEANTM μέσα από υπολογιστές, ταμπλέτες και smartphone, μειώνοντας δραματικά τις διαδρομές αποκομιδής.
  • Χαμηλότερα κόστη συλλογής και αποκομιδής.
  • Δημιουργία εσόδων από την ανακύκλωση.

CLEAN: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

 Android

 iPhone / iPad

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή CLEANΤΜ για το Smartphone και την ταμπλέτα σας.

Η εφαρμογή είναι στα Αγγλικά και απαιτείται άδεια χρήσης λογισμικού για πρόσβαση σε αυτή. 

Μοναδικά Χαρακτηριστικά

ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Τα απορρίμματα συμπιέζονται μέχρι 8 φορές. Συνολική χωρητικότητα 600 με 800 λίτρα!

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

Έλεγχος των κάδων από παντού και ανά πάσα στιγμή.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Απειροελάχιστο αποτύπωμα CO2. Λειτουργεί με 100% ηλιακή ενέργεια & καταναλλώνει ελάχιστα.