Μαρτυρίες

Διαβάστε τι έχουν να πουν για τους κάδους BigBelly όσοι τους έχουν εγκαταστήσει: Δήμοι, Πανεπιστήμια, Κολλέγια, Πάρκα, Λιμάνια, Σταθμοί σε Ευρώπη και Αμερική.

Διαβάστε τη γνώμη δημάρχων, διευθυντών και δημοτικών συμβούλων από όλο τον κόσμο, για τους κάδους BigBelly Solar.

Δήμος Νέας Υόρκης, ΗΠΑ

      Ο δήμαρχος Bloomberg εγκαινιάζει τους κάδους BigBelly Solar στην Πλατεία Times της Νέας Υόρκης

“Είναι καλό για τους φορολογούμενους, είναι καλό για την ποιότητα του αέρα της πόλης, είναι καλό για τους ανθρώπους που έρχονται εδώ μέρα και νύχτα.”

– Michael Bloomberg, Δήμαρχος της Νέας Υόρκης για το BigBelly Solar που εγκατέστησε στην Πλατεία Times

“Δεν υπάρχει καλύτερο μέσον για να δείξει η πόλη της Νέας Υόρκης στο κοινό τι κάνει για την ανακύκλωση. Είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο που οι άνθρωποι βλέπουν καθημερινά.”

– John J. Doherty, Επίτροπος Καθαριότητας

 

Δήμος Φιλαδέλφειας, ΗΠΑ

“Αυτή η τεχνολογία θα γλυτώσει πολλά χρήματα φορολογουμένων, θα εισάγει την ανακύκλωση στο πεζοδρόμιο και θα διατηρήσει τους δρόμους μας καθαρούς. Είναι ένα ακόμα πολύ σημαντικό βήμα για να πετύχουμε τους σκοπούς βιοσιμότητας που έχουμε θέσει.”

– Michael Nutter, Δήμαρχος Φιλαδέλφειας, ΗΠΑ

“Το ασύρματο σύστημα παρακολούθησης έχει κάνει πολύ εύκολη την παρακολούθηση των κάδων μας σε όλο το κέντρο της πόλης μας. Η δυνατότητα να επιλέξουμε μέσα από ιστορικά στοιχεία για κάθε διαδρομή αποκομιδής και να ανακαλύπτουμε τις τάσεις κατά μήκος αυτής της διαδρομής όπως εξελίσσονται καθημερινά, μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες, πάνω στις οποίες μπορούμε να δράσουμε άμεσα”

– Scott McGrath, Συντονιστής Ανακύκλωσης του Δήμου Φιλαδέλφειας, ΗΠΑ

 

Δήμος Βοστόνης, ΗΠΑ

“Οι ηλιακοί κάδοι πρέπει να μπούν σε όλη την πόλη. Θα μας δώσουν μια πιο παραγωγική ομάδα εργαζομένων στο Δήμο, γιατί δεν θα χρειάζεται να μαζεύουν καθημερινά τα σκουπίδια.”

– Thomas Menino, Δήμαρχος Βοστόνης

“Έχει πάρα πολλά ωφέλη - θα σώσει την πόλη από χρόνο και χρήμα, θα εμποδίζειτα σκουπίδια να υπερχυλίζουν, θα αποθαρρύνει το παράνομο πέταγμα των σκουπιδιών. Αυτό θα γλυτώσει χρόνο για τους ανθρώπους μας να γεμίζουν τρύπες, να φτιάχνουν τα πεζοδρόμια και να κάνουν πολλά πράγματα.”

– Tim McCarthy, Προϊστάμενος του Επιτρόπου Δημοσίων Έργων του Δήμου

Περισσότερα για το πρόγραμμα τοποθέτησης άνω των 1500 κάδων BigBelly Solar στην Πόλη της Βοστόνης, πατήστε εδώ . Σημειώστε πως η Πόλη ξεκίνησε την τοποθέτηση κάδων BigBelly πρώτης γεννιάς, για αυτό και είναι διαφορετική η εμφάνιση τους.

 

Δήμος Saltzburg, Αυστρία

“Αντί για 4 αποκομιδές την ημέρα, χρειαζόμαστε να μεταβούμε στους κάδους και να περισυλλέξουμε μόνο κάθε δεύτερη μέρα. Το σύστημα μιλάει από μόνο του ως προς τα πειβαλλοντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει.”

 – Michael Wanner, Διευθυντής Καθαρισμού Δρόμων

Δείτε το case study της τοποθέτησης κάδων BigBelly Solar στην αυστριακή πόλη του Salzburg. Κατεβάστε το εδώ.  

  

Δήμος Nottingham, Ην. Βασίλειο

"Ως τώρα αδειάζαμε τους κάδους στο κέντρο της πόλης μας 5-6 φορές την ημέρα! Από την στιγμή που εγκαταστήσαμε τους κάδους Big Belly, μειώσαμε αυτή την ανάγκη σε μία φορά κάθε δύο μέρες. Οι κάδοι Big Belly αποτελούν πλέον ένα βασικό κομάτι της στρατηγικής μας για την καθαριότητα των δρόμων.”

- Andy Crofts, Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης του Nottingham, Διαχειριστής του Κέντρου της Πόλης

 

Διαβάστε τη γνώμη πρυτάνεων, διευθυντών και διαχειριστών πανεπιστημιουπόλεων από όλο τον κόσμο, για τους κάδους BigBelly Solar.

Πανεπιστήμιο Harvard, Βοστόνη, ΗΠΑ

 

Οι κάδοι BigBelly αποτελούν βασικό κομμάτι του προγράμματος Sustainability AT HARVARD και έχουν αναπτυχθεί σε όλη την πανεπιστημιούπολη, προωθώντας το σημαντικό πρόγραμμα ανακύκλωσης που προωθεί το πανεπιστήμιο. Ας δουμέ τι έχει δηλώσει το Harvard για τους κάδους BigBelly Solar.

“Μας αρέσουν τα BigBelly γιατί μπορούν να δεχτούν μέχρι τέσσερις φορές περισσότερα απορρίμματα από ένα απλό κάδο χωρίς συμπίεση. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε πια ασχήμια, δεν έχουμε ποντίκια, γάτες, πουλιά και έντομα να μαζεύονται και να πετάνε τα σκουπίδια έξω από τους κάδους. Επίσης σημαίνει πως το Harvard παράγει πλέον το ¼ από τα αέρια του θερμοκηπίου από μεταβάσεις οχημάτων αποκομιδής και συντήρησης, λιγότερο θόρυβο και μόλυνση της ατμόσφαιρας και λιγότερες φορές που ένα φορτηγό θα διακόψει την κίνηση των πεζών. Ακόμα πιο χρήσιμο είναι και η δυνατότητα που δίνουμε με τη νέα διευθέτηση να επιτρέπουμε στους επισκέπτες του κεντρικού τμήματος της πανεπιστιμιούπολης (στμ οι επισκέπτες του περίφημου Harvard Yard) να ανακυκλώνουν τα κουτάκια αλουμινίου, τα χάρτινα ποτήρια, τα μπουκάλια και το χαρτί που χρησιμοποιούν σε όλη την έκταση του.” 

– Rob Gogan, Διευθυντής Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Απορριμμάτων 

Μάθετε περισσότερα εδώ 

 

Πανεπιστήμιο της California - Santa Barbara (UCSB), ΗΠΑ

“Οι κάδοι BigBelly αποτελούν την αιχμή του δόρατος για το σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων τριπλής ροής που εφαρμόζει το UCSB: Σύμμεικτη ανακύκλωση, απορρίμματα χωματερής και κομποστοποίηση. Ο συνδυασμός των τριπλών κάδων σε κιόσκι επιτρέπει στην κοινότητα του UCSB να απορρίπτει τα κατάλληλα απορρίμματα στα κατάλληλα δοχεία. Το δε Courtyard Café — ένας τεράστιος παραγωγός ανακυκλώσιμων υλικών, στερεών και οργανικών απορριμμάτων πλέον εξυπηρετείται μόλις δύο φορές την εβδομάδα, αντί για δύο φορές την ημέρα (που ίσχυε μέχρι την υιοθέτηση του συστήματος), χάρη στη δυνατότητα που έχουν οι κάδοι να συμπιέζουν και να αποστέλλουν ειδοποίηση όταν γεμίζουν.

– Matthew O’Carroll, Διευθυντής Διαχείρισης Εγκαταστάσεων

 

Πανεπιστήμιο Georgetown, Washington DC, ΗΠΑ

“Τα αποτελέσματα δεν ήταν κάτι λιγότερο από θεαματικά, μειώσαμε την περισυλλογή των απορριμμάτων από επτά φορές την εβδομάδα, σε δύο φορές την εβδομάδα.”

– Bill Dell Vecchio, Διευθυντής Ανακύκλωσης

 

Πανεπιστήμιο Arizona State, Phoenix, ΗΠΑ

“ Ήμουν σκεπτικός στην αρχή, αλλά προς έκπληξη μου οι κάδοι δουλεύουν άψογα για το πανεπιστήμιο. Είναι πολύ όμορφοι και ο κόσμος πραγματικά τους χρησιμοποιεί. Τους αδειάζουμε μόνο περιστασιακά και δεν υπάρχει ανάγκη για συντήρηση. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε καθόλου με αυτούς. Τώρα πλέον πιστεύω…”

– Ted Woods, Συντονιστής Διαχείρισης Απορριμμάτων

 

 

Cincinnati Parks, Cincinnati, Ohio, ΗΠΑ

“Με τον χρόνο που γλυτώνουν με τη χρήση του συστήματος BigBelly, οι εργαζόμενοι μας στην καθαριότητα μπορούν να τοποθετηθούν σε άλλες εργασίες. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται ευκαιρίες για να γίνει δουλειά που δεν γινόταν ως τώρα λόγω έλλειψης ανθρώπινων πόρων. Πάντα υπάρχουν τόσο πολλά να γίνουν: Κτίρια να βαφτούν, γρασίδι που πρέπει να κοπεί, να επιδιορθωθούν τα μονοπάτια μας, συνολικού μήκους 90 χιλιομέτρων κλπ. Με την χρήση των BigBelly έχουμε πλέον περισσότερο χρόνο να κάνουμε περισσότερα πράγματα – πράγματα που μας επιτρέπουν να κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερα.”

– Gerald Checco, Προϊστάμενος, Cincinnati Parks

“Οι κάδοι δουλεύουν τέλεια. Κανονικά θα έπρεπε να τους αδειάζουμε δύο φορές την ημέρα, αλλά πλέον αδειάζουμε τους BigBelly μία φορά την εβδομάδα. Λειτουργούν καλύτερα από όσο διαφημίζονται!”

– Jim Burkhardt, Regional Manager, Cincinnati Parks

 

Biscayne National Park, Florida, ΗΠΑ

“Τα BigBelly έχουν μειώσει την αποκομιδή κατά 66% στην κεντρική μαρίνα. Οι κάδοι BigBelly είναι ιδανικοί για να μειώσουν τον χαμένο χώρο και να μειώσουν το ανθρώπινο δυναμικό που ασχολούνται με την αποκομιδή.”

– Steve Newman 

 

 

 Oregon Zoo, Portland, ΗΠΑ

“Δουλεύω στην υπηρεσία καθαριότητας του Oregon Zoo εδώ και 12 χρόνια και οι κάδοι της BigBelly μου άλλξαν τη ζωή για το καλύτερο. Πλέον χρειάζεται να κάνω λιγότερα ταξίδια, είναι καλύτερο για τη μέση μου, μου επιτρέπει ακόμα και να αισθάνομαι υπερηφάνεια γιατί διατηρώ την περιοχή μου καθαρή. Είναι υπέροχοι!”

– Mark Newberg, Φύλακας

 

Orlando LYNX, Florida, ΗΠΑ

“Είχαμε προβλήματα με ζώα, τον άνεμο, οικιακά σκουπίδια. Τώρα αυτά έχουν εξαφανιστεί και δεν μας απασχολούν πλέον. Τα απορρίμματα είναι πλέον συμπιεσμένα και δεν μπορούν να παρασυρθούν.”

– Jeff Reine, Capital Improvement Project Manager

Δείτε το Case Study της υιοθέτησης του συστήματος BigBelly από την Orlado LYNX εδώ

 

PSTA, Florida, ΗΠΑ

“Η καθαριότητα των στάσεων μας είναι πολύ σημαντική για τους επιβάτες μας και για τις κοινότητες που εξυπηρετούμε. Αυτοί οι νεωτεριστικοί κάδοι είναι η τέλεια λύση.”

– Kevin Hoyt, Facilities Maintenance Manager

Δείτε το Case Study της υιοθέτησης του συστήματος BigBelly από την PSTA εδώ

CLEAN: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

 Android

 iPhone / iPad

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή CLEANΤΜ για το Smartphone και την ταμπλέτα σας.

Η εφαρμογή είναι στα Αγγλικά και απαιτείται άδεια χρήσης λογισμικού για πρόσβαση σε αυτή.